Munkatársak

Budapesti és monori rendelőnkben szakmailag felkészült, elhivatott és lelkes szakemberek várják pácienseinket.
Orvosaink, Dr. Poncz Lajos és Dr. Poncz Ernő sokéves tapasztalattal rendelkeznek, melyre több ezer elégedett páciens mosolya a garancia! Tudásunkat folyamatosan bővítjük, naprakészen tartjuk és kihívásnak tekintjük, hogy mindennemű fogászati területen elnyerjük a minket választók bizalmát.

Dr. Poncz Lajos Dr. Poncz Lajos
Fog- és szájbetegségek szakorvosa, dentoalveolaris sebész szakorvos

Szakterület:
Konzerváló fogászat és fogpótlástan, szájsebészet, implantológia

Tanulmányok:
- 1988 Fogorvosi diploma cum laude - Poltava Fogorvosi Tudományegyetem
- 1996 Fog- és szájbetegségek szakvizsga
- 2011 Dentoalveolaris sebész szakvizsga
Nyelvismeret:  orosz, német

Kiemelten fontosnak tartom a páciensek fájdalommentes kezelését. Számos bel- és külföldi továbbképzésen vettem részt, melyek közül az Innsbruckban és az izraeli Eilatban megszerzett tapasztalat bizonyult különösen értékesnek. Szakmai készségeim fejlesztése folyamatos kihívást jelent, hiszek az élethosszig tartó tanulásban!
Külön öröm számomra, hogy mindhárom fiam a fogorvosi szakmát választotta, akik közül a legidősebbel, Ernővel már kollégaként dolgozunk együtt.

Dr. Poncz Ernő
Fogszakorvos, dentoalveolaris sebész szakorvos

Szakterület:
Szájsebészet, csontpótlás, implantológia

Tanulmányok:
 - 2010 Fogorvosi diploma - Budapest Semmelweis Egyetem
 - 2013 Szájsebészeti szakvizsga
Nyelvismeret:  angol, orosz

Az egyetemen a legmodernebb európai betegkezelési szemléletet sajátítottam el. Nagy tapasztalattal rendelkező, nemzetközi hírnevű kollégáktól tanultam a szakma alapszabályait és a ritkább esetekben alkalmazható kezeléseket. Rendszeresen részt veszek magyar- és külföldi továbbképzéseken, konferenciákon.
A Magyar Orvosi Kamarai tagságon kívül az angol General Dental Council (GDC) regisztrációval is rendelkezem.
A szájsebészet mellett a fogpótlások elkészítésénél és a konzerváló fogászatban is szeretem a kihívásokat.

Munkánkat négy dentálhigiénikus szakember segíti a Magyarországon és szerte Európában népbetegségnek számító ínygyulladások és fogágybetegségek kezelésében, asszisztenseink pedig folyamatos továbbképzésben részesülnek.

aszisztensnok

1988- ban végeztem a Szovjetunió nagy presztizsű Poltavai Fogorvostudományi Egyetemén, summa cum laude minősítéssel. Fog- és Szájbetegségek szakvizsgámat Magyarországon szereztem 1995-ben. Sok tapasztalatra tettem szert a magánorvosi rendelőmben valamint az állami ellátásban a szájsebészet, a konzerváló fogászat és a fogpótlások készítésében. A folyamatos szakmai továbbképzések mellett Dento-alveoláris szakvizsgával is rendelkezem. Anyanyelvi szinten beszélem a magyar, az orosz és az ukrán nyelvet, társalgási szinten beszélek németül.